Sigdal kommune Oppvekst

Sigdal ungdomsskole søker etter

60 % fast stilling som inspektør

Har du lyst til å være med på å ta beslutninger og å videreutvikle skole vår? Da har vi på Sigdal ungdomsskole en spennende stilling som undervisningsinspektør på vår skole. Stillingen er fast 60% stilling. Stillingen er ledig fra og med 1. august 2024.

Sigdal ungdomsskole er ungdomsskolen for alle eleven på 8.-10. trinn i Sigdal. Skolen er geografisk sentralt plassert i Prestfoss. Den har kommende skoleåret 122 elever og 24 ansatte.

Sigdal ungdomsskole er en av fire skoler i kommunen. Skolene i Sigdal har fokus på trygt og godt skolemiljø, inkluderende læring, tilpasset opplæring og pedagogisk bruk av digitale verktøy i undervisningen og vurderingsarbeidet. Vi bruker iPad som arbeidsverktøy. Vi har IKT-og miljøveileder ved skolene våre.

Sigdal kommune har som målsetting å være en skapende kommune med vekt på nytenkning og entreprenørskap. I skolene legger vi vekt på å et godt skole-hjemsamarbeid og nær kontakt med nærings-og kulturlivet. Kommunen har nært samarbeid om interkommunale tjenester som PPT, Voksenopplæring og barnevern med Modum og Krødsherad. Vi har også et samarbeid om blant annet IKT-tjenester med andre kommuner i Kongsbergregionen.

Det søkes etter en person som:  

  • Har pedagogisk utdannelse til undervisning på ungdomstrinnet. (60 studiepoeng i ett eller flere av basisfagene eller 30 studiepoeng i ett eller flere av de andre fagene på ungdomstrinnet.)
  • Er systematisk og grundig i sitt arbeide.
  • Er lojal, positiv og god til å samarbeide og finne løsninger.
  • Har god oversikt over skoleslagets behov for organisering og drift i henhold til lover, forskrifter og organisasjonens eget årshjul.

Dine oppgaver vil være å:

  • Delta i skolens lederteam og andre arbeidsgrupper på skolen
  • Være rektors stedfortreder
  • Lede og organisere trinnene etter skolens økonomiske rammer og på en hensiktsmessig måte
  • Være en aktiv bidragsyter og leder av skolens utviklingsarbeid
  • Tett på praksisfeltet gjennom ledelse og undervisningsrelaterte oppgaver
  • I samarbeid med rektor, være leder av spesialundervisningen og administrative oppgaver knyttet til feltet
  • Dekke administrative oppgaver knyttet til drift
  • Samarbeide med foresatte og kontakt med eksterne samarbeidspartnere

Arbeidsoppgavene avtales nærmere i samråd med rektor. Arbeidsåret for inspektøren følger skolens arbeidsår. Merarbeid i forbindelse med oppstart og avslutning av skoleåret kan forekomme og kompenseres gjennom avtale med rektor.  

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Språk:

Søkeren må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Politiattest:

For ansettelse i skolen kreves gyldig politiattest. Ikke eldre enn 3 måneder gammel attest fremlegges før tilsetting, jfr. Opplæringslovens § 10-9 og forskrift 15. (Politiattest kreves bare av søkere som får tilbud om stilling, og skal ikke legges ved søknaden!)

Søknad:

Søknad med CV og relevant dokumentasjon sendes gjennom Easycruit. Spørsmål om stillingen rettes til rektor Tove-Margrethe Brox, tlfnr. 91779724 og e-post tove-margrethe.brox@sigdal.kommune.no, eller til oppvekstsjef Hanne Bredde Vig, tlfnr 41513702 og e-post hanne.bredde.vig@sigdal.kommue.no.

Ved ønske om unntatt offentlighet av søknaden forbeholder Sigdal kommune seg retten til å vurdere om dette kan gjøres, jfr. Offentlighetsloven §25.

Vi ønsker deg velkommen som søker til Sigdalskolen - en skole i utvikling!

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

10.05.2024

Tiltredelse:

01.08.2024

Arbeidssted:

Sigdal ungdomsskole

Kontaktpersoner:

Hanne Bredde Vig

tlf: 415 13 702

Tove-Margrethe Brox

tlf: 917 79 724

Adresse:

Borgestubakken 2 3350 Prestfoss

Kart: